Over Genie Legionella Beheer


Genie Legionella Beheer is een onderdeel van Genie Techni Engineering BV, een onafhankelijk adviesbureau in de installatietechniek.Missie en Visie


Ons talent ligt op het gebied van legionellapreventie en installatietechniek.
Onze missie is om bij te dragen aan een veilige omgeving door middel van het voorkomen en bestrijden van legionella.
Dankzij jarenlange ervaring zijn we daar behoorlijk goed in geworden, al zeggen we het zelf.
Dat komt doordat we ons altijd gefocust hebben op dat wat we goed wilden doen.
Daarbij streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit in dienstverlening tegen een redelijke prijs en met een minimale impact op mens en milieu.
Onze kernwaarden hierbij zijn transparantie, flexibiliteit en het opbouwen van duurzame relaties met onze opdrachtgevers.

Bij ons is de vraag niet óf we u kunnen helpen, maar hóe we u kunnen helpen.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Genie Legionella Beheer is zich bewust van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en is daarom sinds 2008 partner van MVO Nederland.
Dit houdt in dat we niet alleen naar winst streven, maar daarbij ook rekening houden met het effect hiervan op mens en milieu.


Ons MVO beleid is opgenomen in onze bedrijfsvoering door onder andere:
 • Onze medewerkers een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket te geven
 • Zo veel mogelijk digitaal te werken
 • Duurzame inkoop
 • Elektrificatie van ons wagenpark
 • Sponsoring van lokale sportverenigingen
  Sinds 2013 zijn we clubsponsor van Volleybalvereniging Wognum en tevens shirtsponsor van het Heren 1 team. Vanaf 2014 zijn wij ook shirtsponsor van de teams Heren 2 en 3 en Dames 1, 2 en 3.
  Sinds 2023 zijn wij shirtsponsor van hockeyclub WFHC

Natuurlijk is ook ons eigen kantoorpand voorzien van een warmtepomp en een dak vol PV panelen, waardoor deze energielabel A+++ heeft.

Kwaliteitskeurmerken


Genie Legionella Beheer is door KIWA BRL 6010 gecertificeerd voor het uitvoeren van Legionella risicoanalyses en het opstellen van beheersplannen.
Voor prioritaire gebouwen is het verplicht de risicoanalyse en het beheersplan uit te laten voeren door een BRL 6010 gecertificeerd bureau, maar ook voor niet-prioritaire gebouwen geeft dit de zekerheid dat de opgestelde Legionella risicoanalyse en het beheersplan voldoen aan de wet- en regelgeving.

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Genie Techni Engineering en Genie Legionella Beheer is door KIWA ISO 9001:2015 gecertificeerd. Een garantie voor de hoogste kwaliteit in dienstverlening.

Beide kwaliteitscertificaten worden jaarlijks door KIWA getoetst, zodat onze klanten verzekerd kunnen blijven van kwalitatieve dienstverlening.

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem contact vandaag nog contact met ons op.
Genie Legionella Beheer
Totaaloplossingen in Legionellapreventie Legionella Online

 • Bedrijfsweg 16  1613 DX  Grootebroek  
 • 0228-322070
BRL6010   ISO9001 MVO partner