Over Genie Legionella Beheer


Genie Legionella Beheer is een onderdeel van Genie Techni Engineering BV, een onafhankelijk adviesbureau in de installatietechniek.Missie en Visie


Genie Legionella Beheer is een ervaren adviesbureau dat zich bezig houdt met bacterievrij water, het oplossen van legionellaproblematiek en het beheer van drinkwaterinstallaties.
Hierbij streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit in dienstverlening tegen een redelijke prijs en met een minimale impact op mens en milieu.
Uitgangspunten hierbij zijn onafhankelijkheid, transparantie, flexibiliteit en een duurzame relatie met onze opdrachtgevers.Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Genie Legionella Beheer is zich bewust van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en is daarom sinds 2008 partner van MVO Nederland.
Dit houdt in dat we niet alleen naar winst streven, maar daarbij ook rekening houden met het effect hiervan op mens en milieu.


Ons MVO beleid is opgenomen in onze bedrijfsvoering door onder andere:
 • Onze medewerkers een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket te geven
 • Zo veel mogelijk digitaal te werken
 • Duurzame inkoop van o.a. energie en FSC papier
 • Lokale sportverenigingen te sponsoren
  Vanaf 2013 zijn we clubsponsor van Volleybalvereniging Wognum en tevens shirtsponsor van het Heren 1 team.
  Vanaf 2014 zijn we daarnaast shirtsponsor van de teams Heren 2 en 3 en Dames 1, 2 en 3 geworden.

  In 2016 en 2017 sponsoren wij het jeugd ontwikkelingstoernooi van Judoschool Pascal Proper


Kwaliteitskeurmerken


Genie Legionella Beheer is door KIWA BRL 6010 gecertificeerd voor het uitvoeren van Legionella risicoanalyses en het opstellen van beheersplannen.
Voor prioritaire gebouwen is het verplicht de risicoanalyse en het beheersplan uit te laten voeren door een BRL 6010 gecertificeerd bureau, maar ook voor niet-prioritaire gebouwen geeft dit de zekerheid dat de opgestelde Legionella risicoanalyse en het beheersplan voldoen aan de wet- en regelgeving.

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Genie Techni Engineering en Genie Legionella Beheer is door KIWA ISO 9001:2015 gecertificeerd. Een garantie voor de hoogste kwaliteit in dienstverlening.

Beide kwaliteitscertificaten worden jaarlijks door KIWA getoetst, zodat onze klanten verzekerd kunnen blijven van kwalitatieve dienstverlening.

Genie Legionella Beheer
Totaaloplossingen in Legionellapreventie Legionella Online

 • Bedrijfsweg 16  1613 DX  Grootebroek  
 • 0228-322070
BRL6010   ISO9001 MVO partner